perjantai 30. marraskuuta 2012

Neuvokaas viisaimmat minua!?!?

Kysymyksiä, joihin toivon vastaustauksia.
-Eikä bloggerissa ole muita fontteja kuin tämä yksi?
-Eikö tekstiä saa suuremmaksi?
-Eikö bloggerissa ole sivulaatikoita??
-Mistä löytyisi erilaisia sivupohjia? ja miten ne saa liitetyksi?

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oon huono selostaan, mutta eikö sulla näy uuden viestin kirjoituslaatikon yläpuolella liutaa ikoneita tyyliin B I U , "A" ja "Linkki"? Ähvän kuvasta fonttia, kahden erikokoisen teekirjaimen kohdalta kokoa, AAsta väriä... sivulaatikoitakin on, mutta minen tiiä niistä kun en käytä, ja sivupohjatki oon ottanu sieltä "mallit" - kohdasta. Usein ne vain on englanniksi, ne ohjeet sun muut. Kokeilemaan vaan rohkeesti.

Kaisa kirjoitti...

Juu, siinä editoriruudun yläreunassa pitäisi olla fontit, koot, kaikki just samoin kuin Vuodatuksessakin! Ja pohjia voi hakea Ulkoasu --> Mallin suunnittelutyökalu (linkki on siinä sivun yläreunan tekstissä). Jotkut tekevät valmiita pohjia Bloggeriin, itse olen monta kertaa nostanut oman valokuvan pohjaksi jne.

Sivulaatikoita lisäät samoin siellä Ulkoasu-kohdassa, klikkaa Lisää gadget ja valitse mitä tahdot! Leiki pois vain, ei me hermostuta. :)

Kiki kirjoitti...

No taas täällä kommentoin :) Moni bloggaaja pitää sellaista arkistoa tuossa blogin reunassa. Löytyy sieltä asetuksista. Sivulaatikossa lukee vaikka 2013 syyskyy, elokuu, kesäkuu. Sitten lukijat voivat napata sieltä haluamansa tekstin ja jatkaa siitä matkaa. Jos ei kerralla ehdi syventyä kaikkiin teksteihin niin sitten on lukijoiden helppo jatkaa siitä mihin jäi :)