lauantai 1. joulukuuta 2012

Tervetuloa joulukuu!

Ulkona ei joululta tunnu. On pakkasta, muttei lunta. On pimeää, mutta sisällä voi kuitenkin tunnelmoida kynttilöillä ja jouluntunnelma kuitenkin enemmän sydämessä kuin lumessa.
Joululahjat on melkein ostettu. Muutama lahja on vielä ostettava.
Lahjat on paketoimatta. Paketoimme ne sitten aatonaatto yönä Maken kanssa suoraan kuusen alle. Meidän joululahjat, siis Maken ja minun meni niin, että netanttilasta sanoimme, että tämä haluis tämän ja haluisko se tämän.
Make sai tuoksuboxin ja minä saan Gordon Ramsayn keittokirjan. Make saa varmaan vielä kirjan.
Joulu on muuttunut erilaiseksi kun lapset kasvaa. 
Osaavat sanoa itse järkeviä lahjoja, eikä enää toivota koko lelumainoskirjaa.
Onneksi molemmat myös arvostaa joulussa tunnelmaa ja sitä, että mummo tulee meille syömään ja ollaan yhdessä. 

Minun sairastamiskierre jatkuu vieläkin. Taitaa olla jo pari kuukautta ollut tämä tauti minussa. Lokakuussa alkoi. Kuuri loppui keskiviikkona ja torstaina alkoi jo taas mennä nenä tukkoon ja kurkkua alkoi polttaa.
Oli siis toinen kuuri jo kyseessä. Kolmasko pitäisi taas hakea?
Onko kysymys sitten viruksesta? Johon nuo kuurit ei auta. Punkteerata en anna. Se on kerran tehty ja oli vastenmielistä.
Eilen tuli vuodatukselta meili, jossa remmiin astuu uudet tekijät ja lupaavat parantaa toimivuutta. Jos näin käy niin varmaan palaan takaisin vuodatukseen, kun se tuntuu "kodilta", mutta katsellaan nyt miten vuodatus onnistuu uudistumisessa.
 Takan reunalle olen kerännyt erilaisia sydän tuikkukippoja.
Sydän on niin mieleinen kuvio tätä nykyä minun elämässä. 
      

4 kommenttia:

suvi kirjoitti...

ihanaa joulun odotus-aikaa teille <3

Sanna kirjoitti...

Onpa kiva, kun teillä on tuommoinen ihana paikka poltella kynttilöitä! Mie en oikein uskalla mihinkään laittaa, aina on pöytä ku lähtevä laiva ja niin on muutkin tasot. Hellalle joskus tohdin laittaa kynttilän, ja jos keittiön pöytä on siivottu, niin siihen. Ikkunalaudalla olis mukava pitää kynttilöitä, mutta nekin on niin täynnä roinaa ja vielä kaikenlaista kasvia sun muuta roikkuu niin lähellä päällä, etten uskalla.

Funchis kirjoitti...

Heips vaan Anninen ! Tervetulemas tänne bloggeriin. Minä muutin jo heinäkuussa ja olen kotiutunut aika mukavasti. Viivyttele sinäkin vaan jonkin aikaa täällä, niin tästä se koti tulee sullekin. On teillä vaan kuvista päätellen jouluista taikaa !

Sinisen sohvan Emäntä kirjoitti...

Kauniisti olet kynttilät asetellut, tunnelma välittyy kuvasta hyvin. Tulihan postit perille?