tiistai 22. lokakuuta 2013

Taas pukkaa kakkua... Fariinikakku!

 
450 g
fariinisokeria

4,5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
kanelia
2 tl
inkivääriä
2 tl
kardemummaa
1 tl
soodaa
1/4 tl
suolaa
2 dl
piimää tai kermaviiliä
2 kpl
munia
100 g
rasvaa sulana.

Kaikki sekaisin ja vuokaan ja uuniin 170-200  astetta, n.tunti

7 kommenttia:

suvi kirjoitti...

kiitos,tuota ohjetta pitääkin kokeilla :)

Irma kirjoitti...

Oi kiitos ohjesta,onkiin helppo tekoinen kopioin tämän laitan tämän pyhäksi kahvileiväksi

Anonyymi kirjoitti...

Järjestätkö tänä vuonna joulukalenterivaihtoa?

marelo kirjoitti...

Olerko huomannut lasten pakettivaihdon pikkujoulupaketti vaihdon

http://lvaihtoja.vuodatus.net/lue/2013/10/pikkujoulupaketti

Kiki kirjoitti...

Oi, tämä onkin hyvä ohje kun fariinisokeri tuppaa jäämään vapun jälkeen aina pyörimään kaapin perukoille :)

Funchis kirjoitti...

Sinä kun olet innokas leipuri, niin kokeilehan vähän muunnettuna tuota kakkua. Tuo muistuttaa tosi paljon Vironperän kakkua, mutta siinä ei ole munia, vaan on omenasosetta. Ja sokeriakin taitaa tulla vähemmän. Löytyy googlettaen helposti. Vinkin sain kampaajalla. Hyvää pyhäinpäivää !

jantta kirjoitti...

Pitäisköhän tehä Fariinikakku lakkiaisiin? Hmmm... harkintaan :)