Oma valokuva
Kun minä synnyin oli 13.pvä perjantai ja kello näytti tasan 13, samaisena päivänä alkoi poliisilakko Suomessa. Moni ajattelee voi tuota onnetonta: kolmetoista on epäonnen luku, niin ajattelin minäkin ennen. Monta kertaa on elämä lyönyt vasten kasvoja. Monesti olen pudonnut polvilleni, mutta myös yhtä monta kertaa olen noussut ylös ja huomannut, ettei merkitystä ole montako kertaa kaadut, vaan sillä montako kertaa jaksat nousta ylös. Vaikka elämä meitä koettelee, niin jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää. Elämäni tärkeimmät kultaiset säännöt ovat: ole toiselle sellainen kuin toivot toisen olevan sinulle sekä Arild Haalandin toteamus, että anteliaisuus on huume, josta ei koidu ikävyyksiä.

tiistai 12. elokuuta 2014

Pientä pintaremonttia.

Talon maalaaminen oli tämän kesän pää tavoite Maken lomalle. Se saatiin tehtyä. Nyt on talo maalattu ja samoin ikkunan puitteet.Pientä pintaremonttia tehtiin alakerran rappuun. Maalattiin seinät ja lattiat. 
Lattia ei näy, mutta oli ennen betonilla ja nyt sitten vaaleansinisellä betoluxilla maalattu, laitettiin myös rappuun valo. "valmiissa" kuvassa puuttuu vielä listat, joista tulee valkoiset ja samaten valkoisen maalin saa tuo laattojen ylläpuolella oleva lankku. Hirsiseinät jää hirrelle.
Tuota betoluxia näkyy hiukan tuossa "valmiissa" kuvassa.


Pieni remontti, mutta niin näkyvä.

Make oli lomalla kaksi viikkoa ja miltei kokoajan touhusi jotain. Ei osaa olla paikoillaan ja tekemättä mitään. Onneksi edes välillä huilasi kissansa kanssa.
Emma on Maken kissa, juttelee vain Makelle ja yleensä antaa vain Maken silittää.
Minua pitää täysin mitättömänä piikana, jolta äkäisellä ja vaativalla rääkäisyllä nauuuuuuu vaaditaan ruokaa.
Makelle kehrätään ja kurnutettaan kauniisti.Yhtenä aamuna saimme makeat naurut. Ässä oli kohteliaana koirana antanut luunsa nukkua patjallaan ja hän itse nukkui lattialla. 


Meillä alkoi arki, olen siis yksin päivät tuntuu orvolta olla yksin. Tai en minä yksin ole, onhan minulla kissat seurana ja Ässä.
Mutta tälläkin hetkellä kaikkien seurustelu on tätä luokkaa.


lauantai 9. elokuuta 2014

Buzzausta!

Olen Buzzador ja tämä on ensimmäinen buzzaukseni.
Se mitä tarkoittaa Buzzador tai buzzaaminen, voit lukea Buzzador-sivustolta.

Lyhykäisyydessään se tarkoittaa, että pääsen kokeilemaan erilaisia tuotteita ja antamaan niistä palautetta. Lisäksi "buzzaan" ystäviä ja tuttuja ja jaan heille kokeiltavia tuotteita ja he antavat minulle palautetta, jotka välitän eteenpäin.
Näin tuotteitten valmistajat saavat palautetta ja voivat kehittää tuotteitaan.

Minä pääsin nyt todellakin ensimmäiseen buzzaukseeni ja tuotteena on Vanishin tahranpoistoaineet.
Aluksi tein testin, joka pyydettiin tekemään.

Sotkin valkoisen kankaan erilaisilla tahroilla, joita tulee helposti normaali elämässäkin-
Tahroina ylärivillä:
ruoho, ketsuppi sekä luomiväri
keskirivi: kahvi, huulikiilto, mansikka sekä voi
alarivi: tomaatti, einessalaatti ja prässirasva.Mieheni oli varma, ettei prässirasva lähde irti. Itse epäilin taas voita ja huulikiiltoa.
Pesin tahrat käsin ja laitoin kuvassa olevia Vanishin aineita. Ja kangas on täysin puhdas!
TÄYSIN!
En olisi uskonut, mutta näin todella on!Suosittelen kyllä jokaiselle jolla on vaikeita tahroja. Pinkkiä Vanishia voi käyttää aina jokaisessa pesukoneellisessa, se pitää valkoisen valkoisena.

Itselläni pesua odottaa muutama verho, jotka on vuosien saatossa muuttuneet harmahtavaksi ja haluan niistä taas hohtavan valkoisia!

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Maalari maalasi taloa punaista ja valkoista...

Ensin oli vain maalipöntöt...Lopulta oli naali seinässä ja kyllähän sitä eron huomaa!
Ikkunanpuitteet odottaa vielä rapsuttelua ja maalausta.


Oivallus!!

Vasta nyt olen tajunnut, että noita bannereita voi ladata kuvan tapaan....

Oma tekeleeni. Vaihdan, kun saan kauniimman!

lauantai 2. elokuuta 2014

Myrskynmetsästäjät.

Viime viikon koetin metsästää salamoita, mutta sain vain saaliiksi tummia taivaita.Mukana tietenkin mysrkynnoutaja-vainukoira Ässä.